Son Dakika
bltema.blogspot.com sitesinde sizi muhteşem temalar bekliyor..Hemen ziyaret etmeye ne dersiniz ??
2 Ağustos 2012 Perşembe

GTA IV: Turkish City 2 ÇIKTI!

02:15

Merhaba arkadaşlar biraz geç oldu Oyun Çeviri de konuyu açmak. İşlerim ve sosyal hayatım inanılmaz derece yoğun, şu an zaman bulabildim. Ve konuyu forumlarda kendi adıma ilk defa buradan açıyorum ve başka forumda da açmayı şimdilik düşünmüyorum. Sözü fazla uzatmadan yepyeni bir mod ile tekrar karşınızdayım, umarım beğenirsiniz.

===

Uzun zamandır üzerinde çalıştığım GTA Turkish City 2 modu niyahet çıktı. Özellikleri uzun uzun anlatamayacağım ama yenilikleri siz oyun içi göreceksiniz zaten, o yüzde sürpriz olsun ve tadında kalsın. Kısaca özetlemem gerekirse kendi editlerim, tasarımlarım, convertlerim haricinde genel olarak toplama bir moddur. Araç, menü, radar görünümü, oyun içi texture ve bazı yapıtlar dışında GTA IV'ün en gelişmiş Türkçe yamasını da içinde barındırmaktatır, ayrıca Oğuz Gürsel'in KuzeNiko'dan şimdiye kadar yayınlamadığı kısımlar mevcuttur. Ayrıntılı içerik, kurulum ve teknik bilgiyi arşivdeki ''BeniOku!'' dosyasından okuyabilirsiniz, lütfen okumadan geçmeyiniz. Yoğunluktan kısa geçiyorum, resimler zaten modun kalitesini ortaya koymaktadır, arşiv boyutu toplam 2.47 GB'dır. 18 GB'lık GTA IV için olsun bu kadar.  Linkler şimdilik 4shared'e upload edilmiştir. Yakında alternatif olarak linkler de gelecektir. 4shared'e giremeyenler DNS ayarlarını değiştirsin. Şimdiden iyi eğlenceler, umarım beğenirsiniz.

- Tayfun Kumaş (TayfunKey)




Gerisine buradan bakabilirsiniz; http://tayfunkumas.blogspot.com/2012...sh-city-2.html

HURRIYET'in haberini de paylaşmak istedim; http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/20735787.asp
GTATURK; http://gtaturk.com/gta-iv-turkish-city-2/

NOT: Sakın reklam yaptığımı düşünmeyin. 50'den fazla resmi ve linkleri şu an kopyalayacak kadar zamanım yok. 3.5 saat sonra işe gitmem lazım, o yüzden ilerleyen günlerde güncelleyeceğim konuyu.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster