Merhabalar direk konuya giriyorum bugün sizlere metin2 pvplerde çalışan efsun botunu sunacağım.Öncelikle özelliklerine bakalım ;

2012 Model ,fix yemez,efsunlar türkçe sadece starten ve stoppen almanca ,5 tane iteme aynı anda efsun basılabilir,hatasız,virustotalli ve videolu..

Önce linkimizi verelim ;

Mediafire

Dosya.tc


Şimdi biraz kullanımından bahsedeyim daha sonra video ve virustotala geçeceğim.Kullanımı ;

Önce oyunu açalım karakter seçme yerinde aşağı alalım.Daha sonra efsun botu[TR]adlı dosyayı açalım.Sırayla Tamama ve evete basalım.Daha sonra bir ekran açılacak orda DLLyi seçe basalım.Sonra açılan ekrandan 2012 çoklu efsun botu türkçe.dllyi injecktleyelim.Pencereyi seçe basalım ve oyuna dönelim.Sonra hile otomatik olarak 5-6 saniye içinde açılacaktır açılan pencereden Switch Botu seçin ve itemlerinizi envanterin ilk [soldan sağa]5 kısmına koyun.Ardından AYARLAR bölümünden Uyku Süresi(MS)yi 1000 yapın eğer 5 iteme aynı anda basacaksanız.Bunun ayarı ms düştükçe efsun atma hızı artar..

Sıra videoda ;

DailyMotion

Sıra geldi VirusJotti sonuçlarına ;

Önce efsun botu[TR]adlı dosyamız..

VirusJotti
Daha sonra dll miz..

VirusJotti
[Böyle taratmamın sebebi eğer rar olarak tarattırırsam virus olsa bile yok der o yüzden sizin için tek tek tarattırdım]
Jotti'De sıra vardı zaten zar zor tarattırdım 

Her neyse ;

Şimdi efsunu attıktan sonra istediğimiz efsun gelince şöyle bir uyarı verecek.



Resimde görülen Slot#2 dediği şey 2.item yani envanterinizde 2.bölmeye koyduğunuz item eğer 5.bölmedeyse Slot#5 der..

İnanın bu konuyu açarken çok zorlandım özellikle video bölümünde nedeniyse çoğu video sitesi hata veriyor yüklerken yok üyelik istiyor yok bilmem ne..

~~Ekleme~~

Bu efsun botu hile korumalı ve 2010#3 sürümünü desteklemeyen serverlerde 'Fehler' hatası vermektedir.Bu serverler azınlıkta olsa da yorumlarınızı yazarken bu hususu göz önüne almanız gerekmektedir.Ayrıca efsun nesnesinin altında açıklama yazmıyorsa o efsun nesnesinin kodu değiştirilmiştir ve o serverde efsun botu çalışmaz.

Resimde efsun nesnesinin kodu değiştirilmemiş ve efsun botu koruması olmayan bir serverden örnek göreceksiniz.



Yukardaki resimde efsun botu koruması yoktu.Fakat aşağıda görmüş olduğunuz serverde efsun nesnesinin kodu değiştirilmiş [bunu efsun nesnesinin altında açıklama olmadığından anlıyoruz] ve efsun botu koruması var.



Tekrar belirtiyorum eğer efsun nesnesinin altında açıklama yazmıyorsa fehler hatası verir o yüzden bana bununla ilgili mesaj atmayın..


Amma laf yaptım dimi 

Sorununuz olursa alta yorum atın..