Son Dakika
bltema.blogspot.com sitesinde sizi muhteşem temalar bekliyor..Hemen ziyaret etmeye ne dersiniz ??
27 Temmuz 2012 Cuma

GTA SANANDREAS BÜTÜN YAMALARI İÇERİDE!!!HEMDE HEPSİ TEK LİNK!!! Kaynak: http://www.izafet.com/yamalar/477897-gta-sanandreas-butun-yamalari-iceride-hemde-hepsi-tek-link-olumlu-yoruma-rep.html#ixzz21hauD09X

00:36
YAMALARIN ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞI BİLİNMEMEKTEDİR!EĞER VİRÜS VARMI DİYE MERAK EDERSENİZ VİRÜSTOTAL'DEN ARATINIZ!RAR ŞİFRESİ VARSA SORMAYINIZ VE KURULUMU İÇİN YARDIM İSTEMEYİNİZ!



GTA San Andreas Liberty City 2 Harita Yaması 

GTA San Andreas Liberty City 2 Harita Yaması indirecek kişiler bu mod ile birlikte San andreas içerisinde bulunan bize yol gösteren ışık tutan harita yerine sizlkere burda sunduğumuz Liberty City 2 haritası eklenecektir. Oyuna renk ve değişiklik katacak bir yama olduğunu rahatlıkla belirtmeliyiz. Bu yamayla birlikte oyuna yeni bir soluk gelecektir.

Download CHIP.eu - Freeware, Shareware, Demos, Tests, Reviews, Questions and Answers, Tips, Community

Yama Boyutu: 104Mb


GTA San Andreas TRABZON City Modu indir 

Sizlere müthiş bir gta san andreas yaması sunacağız. Şimdiye kadar bizimle Kütahya, Turk city gibi eklentilerle sevilen oyuna ülke görüntüleri katmıştık. Şimdi sırada San Andreas kullanıcıları için TRABZON city var. Boyutu biraz fazla gibi olsada emin olun indirilmeye değer bir San Andreas yamasıdır. 2 link halinde suncağımız yama yapımcısı Tayfun Key'dir. İçerisinde arabalardan tutun, karakollara, gemilerden benzin istasyonlarına ve buna benzer sayamayacağımız kadar çok özellik eklenecek.

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting 

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting 

Yama Boyutu: 185 Mb

Gta San Andreas Mod installer yaması 

Gta San Andreas Mod installer yaması sayesinde sevilen oyuna güncellemeler eklenecektir. Modern mod yamasının farklı bir türünü bu eklentide görmek mümkün olacak. Mesela gta san andreas daki değişik dükkanlar, evler, otomobiller, caddeler vs. bunların belirli bölümlerinde değişiklik ve güncelleme görünecektir. Yani gta sevenlerinin indirmesi gereken bir yamadır.

ftp://ftp.gtagaming.com/sanandreas/mods/10/sami1.zip 

Yama Boyutu: 3.3 Mb


GTA San Andreas Su silahı Yaması 

GTA San Andreas Su silahı Yaması indirerek oyun karakterimizin eline bir silah vereceksiniz ama sadece su sıkmasını sağlayacak. Bu durum sanırım oyuna biraz komiklik katacaktır. 275 kb boyutlu rarlanmış dosyayı sizlere sunacağız. GTa dosyasını indirdikten sonra sıkıştırılmış dosya içinde bulunanların hepsini img tools klasörü içerisine atmanız gerekecektir.

http://www.gtaindir.net/images/file/..._su_silahi.rar 

Yama Boyutu: 275 Kb

GTA San Andreas 2 Kişilik Harita indir 

GTA San Andreas 2 Kişilik Harita indirerek Gta'yı 2 kişi oynama tadına varacak ve zevkini hissedeceksiniz. Burda yapmanız gereken çok basit dosy içerisinde kurulumla ilgili bilgiler mevcuttur. Size kolay gelsin diyor indireceğiniz gta dosyasını sunuyoruz.


RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting 

Yama Boyutu: 1.5 Mb

GTA San Andreas Renault Kango Polis Arabası indir 



GTA San Andreas Renault Kango Polis Arabası indirerek polislerin kullandığı araca binerek gta da görevleri yerine getirin. İşe eğlence katacak bu oyun yamasını kullanmanız çeşitlilik ve bolluk sunacak olması dosyanın sahip olunmasını için yeterli sebeplerdir. Özellikle ülkemizde çokca kullanılan Renault Kango arabasından dolayı bu gta yaması indirebilir.

http://www.gtaindir.net/images/file/...ngoo_polis.rar 

Yama Boyutu: 0.3 Mb


GTA San Andreas itfaiye Arabası Yaması 



GTA San Andreas itfaiye Arabası Yaması indirerek yangın söndürmek için imdada yetişen bu güzel aracı oyuna ekleyiniz. Küçük boyutu ve resimleriyle size kısa sürede kolaylık sağlayıp, oyuna renk katacaktır. Sabırsızlandığınızı düşünerek bu gta dosyasını indirme olanağı tanıyoruz.

http://www.gtaindir.net/images/file/itfaiye.rar 

Yama Boyutu: 0.5 Mb

Gta SanAndreas Smakkie Mod indir 



Gta SanAndreas Smakkie Mod indirerek içerisinde çok seveceğiniz birbirinden farklı markalarda otomobiller, değişik özelliklere sahip bisikletler, helikopterler, ve farklı bölgelerde kullanılabilecek silahlarla gta san andreas oyunu oynayanlar için çok farklı bir yama olacak. Bu yamayı indirip kullanabilmeniz için bilgisayarınızda gta san andreas yüklenmiş olmalıdır.

Not:Sizlere sunulan yamayı sıkıştırma programlarından birini kullanarak açın ve gta san andreas oyununun kurulum dosyalarının olduğu yere oyun kapalı iken ekleyiniz. Sizlere sunulan yama 4 ayrı bölümdür. Sizlere kolay gelsin.

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting 
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting 
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting 
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting 

Yama Boyutu: 0.8 Mb

GTA San Andreas Alfa Romeo Araba Yaması indir 



GTA San Andreas Alfa Romeo Araba Yaması indirerek kırmızı renkte çok güzel bir arabayı gta san Andreas'da kullanabileceksiniz. Gördüğünüzde içinizden keşke böyle bir arabam olsa diye geçirebilirsiniz. Bundan dolayı size en azından gta oyununda bu fırsatı verelim istedik.

http://www.gtaindir.net/images/file/...fa%20romeo.rar 

Yama Boyutu: 0.2 Mb


GTA San Andreas Online Oynama Multiplayer yaması indir 

GTA San Andreas Online Oynama Multiplayer yaması indirerek GTA'nın en beğenilen oyunu olan San Andreas'ı online oynama imkanını yakalayabileceksiniz. 22 mb boyutlu yamayı kurup bu işe en kısa zamanda başlayabilirsiniz. Sizleri çok bekletmeyelim istiyoruz ve gerekli gta dosyasını huzurunuza çıkarıyoruz.

http://chelmianin.neostrada.pl/stuff...m_v1.0-dp2.exe 

Yama Boyutu:22 Mb


GTA San Andreas Ambulans Arabası Yaması 



GTA San Andreas Ambulans Arabası Yaması ile San Andreas oyunu kullanıcıları içerisinde birbirinden farklı 3 ayrı ambulans görüntüsünün bulunduğu dosyayı oyuna ekleyebilecek ve Türkçe bir görüntü ve araç sahibi olacaklar. Beğeneceklerinin düşünerek gta indirmek isteyenlerin huzuruna çıkarmak istedik. İçerisindeki beni oku dosyası ingilizcedir.

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting 

Yama Boyutu: 4 Mb


GTA San Andreas Helikopter Yaması 



GTA San Andreas Helikopter Yaması gta sevenlerini şevke getirecek oyunu tekrar oynamalrını sağlayacak bir yama olarak karşılarındadır. Resimde gördüğünüz polisi ifade eden bu helikopter eklentisiyle işlerinizi daha zevkli olacaktır. Gta yamaları indirmek isteyenlere armağanımız olsun.

http://www.gtaindir.net/images/file/helikopter1.rar 

Yama Boyutu: 0.7 Mb


GTA San Andreas Anadolujet Uçak Yaması 



GTA San Andreas Anadolujet Uçak Yaması ile Türkiye'de çok iyi bir yere sahip hava şirketi Anadolujet'in uçağını gta serisinde görebileceksiniz. Gta indir sitesi olarak sizlere oyunda ülkemizi ifade eden eklentileri sunarak seriye olan tutukunuzu pekiştirmek istiyoruz.

http://www.gtaindir.net/images/file/...B737%20800.zip 

Yama Boyutu: 1 Mb

GTA San Andreas Ralli Harita yaması 



GTA San Andreas Ralli Harita yaması ile yarışlara çıkacak ve güzergahı iyi bildiğiniz için rakipleri rahatlıkla geçebileceksiniz. Gta yamaları indirmek isteyenlere farklı bir yamayı ücretsiz sunuyoruz.

http://www.gtaindir.net/images/file/...0AP%20Polo.rar 

Yama Boyutu: 230 Kb


Gta San Andreas Türkiye Modu indir 



Gta San Andreas Türkiye Modu indirerek San andreas serisini bilindik yerlerde ve araçlarla oynayacaksınız. İçeriğinde 300 civarında Türkiye ile alakalı dosya içeren gta yaması sayesinde Rockstar games'in yapmadığı yendiliği kendiniz yapabileceksiniz.

Grand Theft Auto: San Andreas SanAndreasTurkishmod_by_Ry.rar 

Yama Boyutu: 749 mb


GTA San Andreas Scooter Yaması 



Scooter özellikle Türk toplumunda iyi yer edinmiş bir araçtır. GTA'nın ayrıntılarını scooter ile aşmak isteyenlere tercih etmesini tavsiye ediyoruz. San Andreas'ın tüm olanaklarını görmek ve sonsuz tad alma hissinde olanlar mutlaka bu yamayı indirmelidirler.

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting 

Yama Boyutu: 1100 Kb

GTA San Andreas Hızlı Bisiklet Yaması 



GTA San Andreas Hızlı Bisiklet Yaması ile elinizin altında müthiş bir araç olacak. Görüntüsü ve farklı yapısıyla tüm gta'cıların denemesi gereken bir yama olarak huzurlarınızdadır. Oyun içerisindeki macerayı ve aksiyonu tüm imkanlar dairesinde görme çabasını güdenlerin mutlaka denemesini tavsiye ettiğimiz yamadır.

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting 

Yama Boyutu:344 Kb

GTA San Andreas Modern Mod Yaması 


GTA San Andreas modern mod yaması oyunun çok kullanılan ve beğenilen eklentileri arasında üst sıralarda kendisine yer bulmuştur. Bu yamayla birlikte oyun daha modern bir yapıya bürünmüştür. Oyun içerisinde bulunan otobüs, belli yerler, binalar değişikliğe uğramıştır. Daha çok Türkiye içerik eklenen eklentide bayraklar kızmızı-beyaz , takımlar dan İstanbul ünlü takımları olan Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray gelmiştir.

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting 
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting 

Yama Boyutu: 181Mb

GTA San Andreas Kaliteli Görüntü Yaması 



GTA San Andreas Kaliteli Görüntü Yaması ile gta san andreas'dan daha net görüntüler alabilecek ve aksiyonu daha taze takip edebileceksiniz. İşinize yarayabilecek ve kullanılabilecek yamalardan biridir.

http://www.gtaindir.net/images/file/..._ENBseries.rar 


Yama Boyutu:120 Kb



İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER YORUMLARINIZI  ESİRGEMEYİN

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster