Son Dakika
bltema.blogspot.com sitesinde sizi muhteşem temalar bekliyor..Hemen ziyaret etmeye ne dersiniz ??
31 Temmuz 2012 Salı

GTA V’in İlk Ekran Görüntüleri Yayımlandı!

03:37

GTA V’in İlk Ekran Görüntüleri Yayımlandı!

 
Ve 8 ay sonra GTA V yüzünü yeniden gösterdi! İki adet ekran görüntüsüyle birlikte GTA V ve diğer oyunlar hakkında yepyeni bir soru-cevap makalesi yayımlayarak oyuncuların merak ettiği tüm sorularını yanıtlayan Rockstar, GTA V hakkındaki yeni haberlerin ve yeni trailer’ın yakın zamanda geleceğini ancak bir süre beklememiz gerektiğini belirtti. Ekran görüntülerinin yüksek çözünürlüklü boyutlarına ulaşmak için yukarıdaki görüntülerin üzerine tıklamanız yeterli.
İşte soru-cevap makalesinden GTA V hakkındaki sorular ve cevapları…
Soru 1: GTA V’e neler oluyor?
Rockstar Games: Oyun üzerinde çalışmakla meşguluz! Her şey güzel gidiyor, ama bu oyun büyük bir proje. Yakında sizinle daha fazla bilgi ve somut şeyler paylaşacağız.

Soru 2: Neden bize daha fazla bilgi vermiyorsunuz?

Rockstar Games: Daha önce de söylediğimiz gibi, genelde oyunlarımızın çıkış tarihleri arasında uzun bir süre oluyor ve gelecekte de böyle olmaya devam edecek. Bu size sinir bozucu geliyorsa üzgünüz, ama lütfen anlayın, bunu “hayranlarımızı umursamadığımız”, “saygı göstermediğimiz”, “GTA hayranlarından nefret ettiğimiz” için yapmıyoruz – kesinlike tam tersi! Bunu %100 doğru bilgi vermek istediğimiz için ve oyun çıktığında bir çok sürprizle karşılaşmanızı istediğimiz için yapıyoruz. Önemsediğimiz tek şey oyunun tadını tam olarak çıkarmanız ve bizim kesin bilgiler yayımlamamız. Sadece şuan oyun hakkında trailer’dan başka bir şey paylaşacak durumda değiliz ve bir süre daha olamayacağız. Ama sizin için gizlice bir fotoğraf elde etmeyi başardık. Çok değil, fakat bizce çok eğlenceliydi.

Ama sonra tabii ki usta ekibimiz tek bir fotoğrafın oyunu özetleyemeyeceğini söyledi ve bize bir fotoğraf daha verdi…

Yakında sizin için birkaç tane daha fotoğraf almaya, ve hazır olduğumuzda da yeni bir trailer yayımlamaya çalışacağız.

Soru 3: http://www.youtube.com/watch?v=eewX3uhCNkQ

Yukarıdaki bulduğum bu link GTA V’in aydınlatma testini gösteren bir video. Bu havanın gerçek veya sahte olduğunu açığa çıkarabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Rockstar Games: GTA V’i duyurduk, şimdiyse oyunun çıkışına kadar (ve muhtemelen daha da ötesinde) hiç durmaksızın muzip oyunların, sahte görüntülerin ve görsellerin, coşkulu söylenti ve spekülasyonlarının eksikliği hiç olmayacak. Prensip gereği, sayılarının çok fazla olmasından dolayı her birini onaylama ya da reddetme oyunlarına girmeyeceğiz. Bunların yarısını anlamıyoruz bile. Örnek vermek gerekirse, “model oluşumu”nun ne olduğu hakkında bir fikrimiz yok, bundan dolayı da bunun tamamlanıp tamamlanmadığı hakkında da fikrimiz yok! Biz bunun yerine, hangisinin resmi, hangisinin sahte olduğunu fanlarımızın kendi kararına bırakacağız. Eğer bunu buradan duymadıysanız, lütfen bunların muhtemelen çoğunun sahte ve hemen hemen gerçeği yansıtmadığını varsayın.
Söyleyeceğimiz kesin olan tek bir şey varsa, o da kesinlikle oyun için bir “beta” testinin olmadığıdır. Eğer reklamları veya bir beta programına katılmak için ısrar edenleri görürseniz, bunun tehlikeli bir çevrimiçi kimlik avı dolandırıcılığı olduğu yönünde dikkatli olun. En iyi bahsiniz, sadece Rockstar Newswire’da gördüğünüz duyurulmuş, resmi olan güvenilir haberlerdir.

Rockstar, GTA V’in yanı sıra serinin önceki oyunlarının hakkındaki ufak tefek soruları da yanıtladı. İşte diğer GTA hakkındaki sorular.

Soru 1: SPOILER İÇERİR [GTA IV] – Ivan Bytchkov‘u öldürmek mi affetmek mi? Cherise Glover‘ı öldürmek mi affetmek mi? Playboy X’i mi öldürmek yoksa Dwayne Forge‘u mu? Clarance Little‘ı öldürmek mi affetmek mi? Francis McReary‘yi mi öldürmek yoksa Derrick McReary‘yi mi? Darko Brevic‘i öldürmek mi affetmek mi? Anlaşma yoluna varmak mı yoksa intikam almak mı? Ben hangisini seçeceğimi biliyorum, ama Niko’nun ne yapacağını bilmek istiyorum. Onu siz tasarladınız, bu yüzden onu benden daha iyi tanıyorsunuzdur.

Rockstar Games: Bu oldukça ilginç bir soru. GTA IV’te Niko Bellic olarak yaptığınız seçimler tamamen sizin kişisel tercihinize bağlı. Sizin vicdanınız ve merakınız oyun boyunca Niko’nun çeşitli kararlar vermesine yardımcı oluyor, bu yüzden Niko’nun bu ölüm ve yaşam durumlarında nasıl davranacağıyla ilgili kesin bir yargımız yok – bu tamamen onu yönlendiren kişiye bağlı.


Soru 2: GTA III veya Vice City’nin San Andreas’ta olduğu gibi Xbox LIVE Marketplace’de satın alınma/indirilme olasılığı var mı?

Rockstar Games: Uyumluluk sorunları ve diğer teknik sınırlamalar nedeniyle, GTA III veya Vice City’yi Xbox LIVE’da satışa sunmayla ilgili bir planımız yok.


Soru 3: Selam, bir sorum var. Neden GTA IV’ün Liberty City’si GTA III’tekinden bu kadar farklı?

Rockstar Games: Nasıl ilk Grand Theft Auto’daki Liberty City, GTA III′teki versiyondan farklıysa, GTA IV çıkmadan donanımda kaydedilen ilerleme de bize önceki oyunlarımızda yapabildiklerimizden çok daha fazlasını yapmamıza fırsat verdi. GTA III’teki Liberty City, New York, Philadelphia, Detroit, Baltimore vb. gibi Doğu Kıyısı’nın ve orta-batının bir dizi şehirlerini basitçe bir şekilde temel alıyordu, fakat herhangi birine özel değildi. Vice City’yle birlikte doğrudan şehirleri daha fazla taklit etmeyi veya mekanları canlandırmayı tecrübe etmeye başladık. GTA IV’teki Liberty City’de, New York’un gerçekten inanılmaz derecede yüksek detaylı dijital izlenimini yapmak istedik (tabii hâlâ ‘Rockstar’ tesiriyle), çünkü bu daha önce yapmadığımız ve ilginç olduğunu düşündüğümüz bir şeydi.


Soru 4: Selam, GTA IV’le ilgili bir sorum var. Oyun harikaydı ve gerçekten eğlendim, hâlâ da eğleniyorum, ama beni hayal kırıklığına uğratan şey jetlerin ve uçakların eksikliğiydi… Neden onları oyuna koymadığınızı söyleyebilir misiniz, eminim geçerli bir sebebiniz vardır?

Rockstar Games: Özetle şehir etkili ve eğlenceli bir uçuş için çok küçüktü. İlk defa yüksek detaylı bir açık dünya oyunu yapmıştık, ve bu o zamanda gerçekten çok büyük bir iş demekti – kısaca uçakların düzgünce çalışabilmesi için yeterince büyük bir çevre yapamadık. Korkmayın, bugüne kadarki en büyük açık dünya oyunumuzda uçak ve jetler geri dönüyor.


Soru-cevap makalesinin devamında Max Payne 3, yeni bir Red Dead oyunu ve daha fazlası hakkında konuşan Rockstar’ın bu makalesinin tamamına göz atmak isterseniz, tıklayın.
GTA V hakkındaki yeni haberler ve yeni ekran görüntüleri çok yakında. Heyecanlı bekleyişe devam!

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster