Son Dakika
bltema.blogspot.com sitesinde sizi muhteşem temalar bekliyor..Hemen ziyaret etmeye ne dersiniz ??
25 Temmuz 2012 Çarşamba

Gta San Andreas Gizemleri

09:07
) Mass GraVe 
Umarım herkes 69. bölgeyi biliyodur 69. bölgeden El Castillo Del Diablo'ya doğru giderken bir çukur var çukurun içinde 6 tane ceset var üstünde ise bir araba var havaalanındaki uçak kalıntılarında ölen insanlar sanırım .. 
 

2) Secret Wall 
San Fierro'da " U " harfine benzeyen bi yol var yolun virajından sağa dönüp duvara doğru motor ile yaklaşınca duvara giriyoruz ve daha sonra başka bir yere düşüyoruz .. 
 

3) Vice City Hidden Package and Vice City Maps 
Los Santos'ta bir dükkanda Vice City'dEki gizli paketin büyüğünü bulabilirsiniz. Angel Pine'de bir çöp kutusunda ise Vice City haritaları görebilirsiniz. 
 

4) Gta Vice City and Gta III Pitcures 
Vinewood'da mezarlığın arkasındaki bir binada Gta Vice City ve GTA III posterlerini görebilirsiniz .. 
 

5) El Castillo Del Diablo Ghost [MOD] 
El Castillo Del Diablo'da bir mezarlık var mezarlığın çaprazına doğru bir çukur var o çukura bi kaç kere bomba atın sonra içine girip zıplayın tekrar bomba atın ve etrafı sis kaplamaya başlar bir Evin arkasına girip tekrar çıkın ve o çukura çok fazla yaklaşmadan bakın çukurun üstünde şapkalı bir adam duruyor yanına yaklaşınca yok oluyor + kasaba lanetli olduğu için üstünden geçen uçaklar kasabaya düşüyor .. 
6) Scream In Grave 
Vinewood yazısının arkasındaki mezarlıkta bir seri katilin mezarının yanına gidip dikkatlice dinlerseniz çığlık seslerini duyabilirsiniz + Carl'ın annesinin mezarından da öksürük sesleri gelmektedir [ Carl : Oyunda yönettiğimiz adam ] 
7) Secret Graphty 
Vinewood'daki mezarlıktaki duvarda akşam 20:00'da ortaya çıkan sabah 06:00'da yok olan bir grafiti görebilirsiniz .. 
 

8) Writing On The Grave 
Vinewood'daki mezarlıktaki bir mezar taşının üstünde dikkatlice bakınca CARL yazdığını görebilirsiniz + Çölde terkedilmiş mezarlıktada bir mezar taşının üstünde CARL yazdığı doğrudur .. 
 

9) The Letter " R " In The Sky 
Bulutsuz bir gecede havaya baktığınızda " R " harfini görebilirsiniz. Her GTA oyununda karşınıza çıkar. Rockstar'ın simgesidir. 
10) Liberty City 
Oyunun içindeyken Liberty City'e gitmek mümkün ilk olarak Teleporter 3.0b programını indiriyoruz sonra programı açıyoruz aşağı saatin yanına harita geliyor ona sağ tıklayıp " Teleport To " dan Liberty City'i seçiyoruz Marko's Bistro'nun içide var .. 
 

11) The Big Ear 
Çöldeki dev anteni bilirsiniz onun altındaki safari kamyonetine binip Radio X'i açarsanız üzerinize intihar uçaklarının yağdığını görürsünüz .. 
12) Zombie In Zombotech [MOD] 
Zombotech'i bilirsiniz oraya ara sıra köyde yaşayan kel sadece pantalonu olan bir adama benzeyen ama çok zor ölen bir Zombi gelir + Bazen size roket atan bir yaratık gelir adı ise Nemesis'tir .. 
13) Ryder's Revenge [MOD] 
Bunun olabilmesi için oyunu bitirmeniz gerekir oyunu hep The Jonhsons House'e kaydederseniz oyuna girdiğinizde telefonunuz çalar Ryder sizi tehdit eder ve dışarı çıktığınızda evin arkasında Ryder çıkar ama üstünde kırmızı çizgiler vardır ve öldürmesi çok zordur ölünce sizi tekrar arar ve bidaha geleceğini söyler .. 
14) Area 69 
Area 69'a ara sıra UFO benzeri araçlar indiğini duydum fakat doğru mu bilemem. 
15) Not Welcome 
Big Smoke'un uyuşturucu fabrikasında saklandığı yerin önünde " Not Welcome " [ Hoş Gelmediniz ] yazısı vardır bunu Carl için yazmıştır .. 
16) UFO ?? 
Bu oyunun her yerinden görülebilir bazen havada yanıp sönen arkasında iz bırakarak ilerleyen bir uçan araç vardır ve bir süre sonra bu yok olur .. 
17) Suicide Peoples 
Las Venturas'ta bir binanın üstünde insanlar doğuyor ve sonra aşağı düşüp ölüyor oyun hatasıydı heralde belli birşey değil .. 
 

18) Secret City 
Las Venturas'ta satın aldığımız bir evin içinde kapının yanında KANGAROO yazarak zıplarsanız aşağı düşersiniz ve bir süre sonra ufak bir şehre gelirsiniz içine insan yoktur .. 
 

19) " K " 
San Fierro'da bir binanın üstünde beliren " K " harfi var .. 
20) Beaten Man 
Los Santos'ta bir polis binasında bir vatandaşı sorguya çekiyorlar onu kurtarsanız bile kıpırdayamaz çünkü oraya sabitlenmiş .. 
21) Vice City Pictures 
Ganton GYM'ye gidip adamları öldürüp ROCKETMAN yazıp kapının önünden havalandıktan sonra Oblivion denilen paralel evrene geçiceksiniz ordan Ryder'ın evine girip içeriyi incelerseniz içerde Vice City posterini görebilirsiniz .. 
22) Submarine 
Denizin altında yıkık dökük bir denizaltı var ama içine binilemiyor .. 
23) Interior In The Night 
İnteriorda hiç sabah olmaz hep gecedir .. 
24) There Are No Easter Egg 
San Fierro'yu Las Venturas'a bağlayan köprünün üstünde There Are No Easter Eggs Up Here Go Away yazıyor. Anlamı ise Burada Süpriz Yumurta Yok Kaybol demek süpriz yumurtadan kastı ise oyundaki gizli şeyler .. 
 

25) Stone Tunnel 
The Big Ear'ı bilirsiniz hani şu çölün ortasındaki dev anten ordan aşağı inip biraz ilerledikten sonra insan yapımı olmayan taştann bir tünel görebilirsiniz .. 
 

26) Ghost Car 
Bu hayalet araba değildir. Rockstar Games bunu köylere kasabalara koyacakmış eski model araba olduğu için ama bi hatadan dolayı yokuşa koymuşlar arabalarda orda oluşuyor ve aşağı kayıyor. İçinde sürücü olmadığı içinde herkes hayalet araba sanıyor ama araba sadece kayıyor .. 
 

27) Bio Well 
Montgomery'de Bio Well denilen bir kapak var. Nükleer atıkların olduğu bir yer fakat etrafındaki otlar insanı ürkütüyor. 
28) Catalina's Ex Loves 
Catalina'nın evinin yanında 3 mezar var bu mezarlardakiler ise Catalina'nın 3 eski sevgilisidir .. 
29) Secret Town : Aldea Malvada 
Barbar'a ile tanıştığımız kasabanın hemen yanındaki bir tepene terkedilmiş ufak bi kasaba görebilirsiniz .. 
30) Rocking Chair 
Fischers Lagoon' da iskelenin sonundaki evin yanında bi sandalye var ve bu sandale gece yarısı saat 00:00 sularında sallanmaya başlıyor ama sabah olunca sallanmıyor .. 
31) CJ's Mom Ghost 
Gece saat 00:00 sularında CJ'nin evine gidip dikkatlice etrafı dinlerseniz CJ'nin annesinin çığlık seslerini duyabilirsiniz .. 
32) Leatherface And Ed Gein 
Bu iki adam psikopat bir seri katildir Leatherface moddur fakat Ed Gein çölde terkedilmiş mezarlıkta El Castillo Del Diablo'da karşınıza çıkabilir ve arasıra sizi pompalı tüfek ile koşturduğunu görebilirsiniz .. 
 

33) Blue Light In The House 
The Farm'da bir evin penceresinden geceleri mavi ışık süzülmekte Oblivion'dan evin içine girildiğinde anormal bişey yok boş bir ev evin gizemi geceleri beyaz ışık yerine mavi ışık vermesi .. 
34) Secret Locations 
Ganton GYM'ye gidip adamları öldürüp ROCKETMAN ile kapının önünden havalandığınızda önünüze direkt olarak sarı ok çıkar oraya girdiğinizde ise bir kaç tane gizli mekan görebilirsiniz bu mekanların içinde Madd Dogg ile OG Loc'u tehdit ettiğimiz mekanda bulunmakta üstelik mekanlarda değişik şarkılar çalmakta .. 
 

35) Ghost Car 2 
Mount Chiliad'da yeni bir hayalet araba keşfettim bu arabaların içinde sürücü var fakat aniden ortaya çıkıyorlar sadece araba değil bazen bisiklette çıkabiliyor .. 
 

36) Vinewood 
Vinewood yazısının üstüne çıktığınızda üzerinize intihar uçaklarının yağdığını görebilirsiniz .. 
37) Phone Number 
Vinewood yazısının arkasındaki havuzlu evde bir telefon var telefonun üstüne fotoğraf makinesi veya dürbünlü tüfekle yakınlaştırıp baktığınızda bir telefon numarası görmeniz mümkün google'a arattırdım ama bişey çıkmadı .. 
 

38) Secret Jimmy 
Winewood yazsının arkasında havada duran gizli bir levye var alınabiliyor .. 
39) Horse Screams In Tierro Robada 
Gece saat 00:00 sularında Tierro Robada'ya giderseniz at kişnemeleri duyabilirsiniz .. 
40) Salvatore And Maria In Gta Sa 
Saints Marko's Bistro görevine girdiğinizde karşınıza direkt video geliyor videoyu geçmeden izlerseniz Maria'yı ve Salvatore'yi görebilirsiniz .. 
41) Blue Hell 
Blue Hell yer altıdır buradan Area 69'ın içine girebilirsiniz gitmek için öncelikle Wang Cars'a gidin onun hemen karşısında inşaat var ROCKETMAN yazarak yarım binanın içine girip yukarı doğru havalanın daha sonra ise aşağı inin ve mavi cehennemdesiniz .. 
42) Cesar's Car 
Cesar'ın ilk yarış görevinde yarışın bittiği kumsala giderseniz araba park etme yerinde Cesar'ın arabasını görebilirsiniz .. 
43) 1 Hour Photo 
Glen Park'ta bir binanın üstünde 1 Hour Photo yazıyor bu reklamın aynısı Liberty City'de de var .. 
44) Secret Valley 
Sevgilinizi gezdirmeye gittiğinizde bazı restaurantlar var sadece sevgilinizi gezdirirken açılıyor buraya Oblivion'dan girerseniz Secret Valley adında bir restauranta varırsınız ve bazı evlerde makarna pizza yemekleri var bu kutuların üstüne dürbünlü tüfekle veya fotoğraf makinesiyle baktığınızda Secret Valley yazısını görebilirsiniz .. 
45) UFO 
69. bölgeye veya Bone County'den yüksek bir tepeye çıkın ve gökyüzünü incelemeye başlayın bir süre sonra sarı bir yıldız göreceksiniz dürbünlü tüfekle yakınlaştırıp dikkatlice bakarsanız hareket ettiğini görebilirsiniz gece yarısı hilesini yazmayı untmayın .. 
 

46) Claude In San Andreas 
Farewell, My Love görevine girdiğinizde GTA 3'ün ana karakteri olan Claude'u görebilirsiniz tabi her zaman ki suskun haliyle Catalina da bir GTA 3 karakteridir .. 
 

47) Moon 
Sniper Rifle ile Ay'a ateş ederseniz Ay'ın büyüdüğünü görebilirsiniz. Bir süre sonra küçülüp yenide büyümeye başlar bu gizem bütün GTA serisinde mevcuttur .. 
 

48) Unlock All Stores 
Oyuna yeniden başladığınızda ilk videoyu geçmeden izleyin. Polis arabası tam tren yolunun üstünden geçerken ROCKETMAN yazın. Böylece bütün mağazaları açmış olacaksınız. Haritada görünmesede bütün mağazalar açılacak .. 
49) Mr Whoopee 
Dondurma arabasının üstündeki şey bakın neye benziyor. 
 
49) Secret World 

• Desert Eagle silahı. 
• Kamera. 
• Vinewood'un arkasındaki levye. 
• Didier Sachs'tan mavi elbiseler ve şapka. 
• Prolaps'tan mavi ayakabbılar. 
• Gece görüşü. 
• Binco'dan şaka maskesi. 
• Kırmızı kamyon. 
• Kırmızı saç. 
• Didier Sachs'tan haç kolyesi. 
• Haç, R.I.P ve mezar dövmeleri. 
• Gazinoda 10.000$ harcaMak
• 1 hafta içinde 9 fahişe ile yatma. 

Eğer yukarıda verilenlerin tamamını yaparsanız, The Farm'daki mavi ışık veren eve giriş açılıyormuş ve girince yeni bir evrene geçiyormuşuz. Bunlar Rockstar'ın epsilon sitesinde yazan bilgiler. Ben denemedim fakat bu yaz denemeyi düşünüyorum. Eğer doğruysa gerçekten çok ilginç. 

50) Epsilon 

Oyunda sırtında çanta olan, dağcı yayalar var bunlara sataştığınız da size söylediği şeyler : 

• Careful, Brother-Uncle. 
• Are you looking for spiritual answers. 
• KIFFLOM. 
• Join our fellowship. 
• Fightining is for the weak. 
• Mind out. 
• Kifflom, Krant Help! 
• Do you need spiritual guidance. 
• I bring a message of peace. 
• Careful. 
• Have you heard of the Epsilon Program? 

Ve berberde geçen diyaloglar : 

• Oh yeah, that's a whole load of Kifflom! 
• Epsilon smiles on you! 
• There you go, uncle-brother. 
• Wow, like Kifflom and everything 
• Life is a circle, friend" 
• Let Epsilon tame(?) your ....... 
• Kifflom and ka-poo(?), uncle-brother!. 

İkisinin ortak noktası "Kifflom" ve "Uncle-Brother" demesi bu yayaların epsilondan bahsetmesi çok ilginç. 

51) Lil' Probe'Inn 
Area 69'un yanındaki Lil' Prope'Inn adlı kafede ufo resimleri var. Arka kapıdan girdiğiniz de San Andreas'ın haritası ve işaretli bölgeler var. Eğer gece yarısı hilesi yazıp gösterilen yerlere giderseniz, ufo görebilirsiniz. 
52) Ghost Plane 
Oyunun her yerinde görebilirsiniz. Üstünüzden uçak geçtiğinizde dikkatlice bakın bir süre sonra yok olacak. 
 
53) Falling Star 
Çölde gizemli bir şey araken birden yıldız gibi bir şeyin düştüğünü gördüm. Sizce ne olabilir? Video aşağıda. 
 
54) Ghost Vortex 
Bot kursunun karşısındaki plajda Hayalet Vortex görebilirsiniz. Yine bir random hatası. 
 
54) Suicidal Photographer 
Los Santos'ta bir fotoğrafçı var. Bu fotoğrafçı bir kaç fotoğraf çektikten sonra denize yürüyerek kendini öldürüyor. Sanırım koordinat hatası. 
 
55) Face In The Wall 
Vinewood'da bir binanın duvarlarında yüze benzeyen şekiller var. 
 
56) Desert Ranger or Jimmy Hernandez's Ghost 
Arco Del Oest'e araştırma yaptık ve çöl bekçisini buldum. Polis aracı belli aralıklarla buraya geliyor. Normal hiç bir araba buraya gelmiyor. Veya Jimmy Hernandez'in hayaleti olabilir. Çünkü araç buraya El Castillo Del Diablo'ya giriyor. 
 
57) Piggsy and Monkey Face 
Angel Pine'de yolun üstünde Piggsy ve Maymuna benzeyen bir şekil var. 
 
58) Angel 
Oyunda bir taşın üstünde meleğe benzeyen bir şekil var. 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster